zaterdag 19 september 2015

VocalFeedback heeft de Blues!!

Wat je leert in een zangles die gericht is op het leren van een goede zangtechniek, is het omgaan met je stem. En dan wel in de stijl die jij zelf wilt zingen. Met de juiste techniek, kun je namelijk iedere sound maken die je wilt, zonder stemproblemen te ontwikkelen of aan emotionele lading te verliezen.
Trial and error
Sterker nog...de emotie die je wilt laten doorklinken kan juist goed helpen in het vormen van de juiste klank en is daarom onmisbaar voor het zingen. En zo kan het zijn, dat een blueszanger, die nog nooit goed les heeft gehad toch een goed geluid heeft kunnen ontwikkelen. Daar is dan wel vaak een heel leven overheen gegaan, met veel “trial and error”. Dit betekent echter niet dat iemand met minder levenservaringen of van jongere leeftijd minder goed blues kan leren zingen. Met de juiste VocalFeedback begeleiding kan iedereen op iedere leeftijd het zingen vanuit emotie leren ontwikkelen.

Hoe werkt dit nu precies?
Als je overtuigd van je emotie gaat zingen, dan sturen deze emoties je motoriek aan om de bijpassende klank te produceren. De nieuwste neurologische inzichten hebben geleid tot een methode waarbij emotie en techniek één geheel vormen: VocalFeedback. Deze methode maakt gebruik van bovenstaande inzichten en heeft ze ingebouwd in de wijze waarop wordt lesgegeven.

Veilig
Dit is volkomen veilig voor je stem en maakt een wereld van verschil in de beleving voor de luisteraar, maar óók voor de leerling. De song krijgt voor de luisteraar veel meer diepgang en de leerling ervaart het als een eenvoudige techniek die hem of haar leert met een overtuigende emotionele onderlaag te zingen, zonder zelf in huilen uit te barsten of erin vast te lopen. Het zingen wordt door VocalFeedback leerlingen al binnen enkele lessen als veel lichter en makkelijker ervaren.

Ervaren
Uit jarenlange ervaringen met leerlingen is bewezen dat je je stem alles kunt laten doen wat je wilt, en dat dit is weggelegd voor ieder die het wil leren binnen alle leeftijden en dat er voor alle stijlen een veilige manier is. Of het nu Blues, Pop, Grunting, Hardrock, klassiek of desnoods jodelen is wat je wilt leren... het kan allemaal gerealiseerd worden. VocalFeedback heeft ook een beetje de blues.... Waarom? Omdat nog niet genoeg mensen weten dat deze zangtechniek je daarin de weg kan wijzen. Zeg het daarom voort, of kom het ervaren in een proefles. Je zult versteld staan van wat er mogelijk is met je stem en wat je allemaal nog kan leren.


Free your mind, free your voice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten